Postet nga: ministria e shëndetësisë

Specializantët protestojnë për mospagesën e kujdestarive: Prej muajit shkurt nuk kemi marrë asnjë cent

Një grup i specializantëve kanë protestuar sot para Ministrisë së Shëndetësisë duke shprehur pakënaqësitë e tyre lidhur me mospagesën e kujdestarive prej muajit shkurt.

Ministria e Shëndetësisë demanton lajmin se në Kosovë vdiqen 12 foshnje nga mungesa e oksigjenit

Ministria e Shëndetësisë përmes një sqarimi ka demantuar raportimin e medias “Banjaluka24.com” dhe disa mediave tjera serbe, për kinse vdekjen e 12 foshnjave në Kosovë pë...

Ministria e Shëndetësisë: Pretendimet për mungesë të furnizimit me barna në veri të vendit janë ta pabaza

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se është sinjalizuar dhe informuar se ka pretendime për mungesë të furnizimeve me barna e materiale shëndetësore për qytetarë...

MSh: Gjendja e policit të plagosur është jashtë rrezikut për jetën

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjendja e policit të plagosur në veri është jashtë rrezikut për jetën.

Ministria e Shëndetësisë rikthen në treg produktin “Omeprazol”

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ka kthyer në treg produktin “Omeprazol” për injeksion 40 mg.

Inspektorati Shëndetësor kreu 678 inspektime dhe shqiptoi 72 gjoba për tetë muaj

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë periudhës janar – gusht 2023, Inspektorati Shëndetësor ka shqiptuar 72 gjoba nga 678 inspektime të kryera gjithsej.

Ministria e Shëndetësisë: Në dy javët e fundit në Kosovë janë raportuar 67 raste pozitive dhe 1 rast i vdekjes me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se rastet me COVID-19 në Kosovë kanë pësuar rënie dhe në dy javët e fundit janë raportuar 67 raste pozitive dhe ...

Komunave do t'iu shpërndahen 22 makina për vizita mjekësore në shtëpi për nëna e fëmijë deri 3 vjeç

Ministria e Shëndetësisë do të shpërndajë 22 makina për vizita mjekësore në shtëpi për nëna dhe fëmijë.