Postet nga: Ministria e Ekonomisë

Rizvanolli: 25 mijë qytetarë aplikuan në thirrjet për pajisjet efiçente më 2023

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli gjatë raportimit  para Komisionit parlamentar për Ekonomi, tha se 25 mijë qytetarë kanë aplikuar në thirrjet për pajisjet efiçente në vitin 2023.

UP certifikoi 40 auditorë të energjisë

40 auditorë të energjisë, të cilët kanë përfunduar me sukses trajnimin  në fushën e auditimit të energjisë, janë certifikuar në një ceremoni të veçantë nga Universiteti i ...

Hapen ofertat e ankandit të parë solar fotovoltaik prej 100 MW, ofertojnë kompani nga vende të ndryshme të botës

Ministria e Ekonomisë sot ka hapur ofertat e ankandit të parë solar fotovoltaik (FV) prej 100 MW, në të cilin janë bërë publik emrat e 6 kompanive dhe konsorciumeve që kanë ...

Rizvanolli: Kosova është shteti me çmimin e rrymës më të lirë në rajon e Europë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka deklaruar se Kosova është shteti me çmimin e energjisë elektrike më të lirë në rajon e Europë.

Ndahen 5 milionë euro për zbatimin e projekteve të reja nga Fondi i Kosovës për Efiçiencë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka njoftuar se janë ndarë 5 milionë euro për zbatimin e mbi 20 projekteve të reja nga Fondi i Kosovёs pёr Efiçiencё tё ...

Problemet me rrymën dëmtojnë blegtorinë në Prapashticë dhe pajisjet e fabrikës së çajit në Keqekollë (VIDEO)

Ndërprerjet e shpeshta dhe tensioni i ulët i rrymës janë një problem i përditshëm për banorët e fshatrave malore të Prishtinës, Keqekollë ...

Hapet thirrja për aplikim për subvencionimin e pajisjeve efiçiente të ngrohjes për bizneset

Ministria e Ekonomisë sot ka shpallur thirrjen publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje në mbështetje të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

Rizvanolli nuk raporton në Komisionin për Ekonomi për ‘Trepçën’, opozita e kritikon

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, nuk ka qenë prezente në Komisionin për Ekonomi, për të raportuar për grevën e minatorëve të Trepçës, tash e ...