Postet nga: Ministria e Arsimit

Fillon Njohja e Kontributit për Mësimdhënësit e Viteve të 90-ta

Ministria e Arsimit dhe Ministria e Punës së bashku me Sindikatën për Arsim (SBASHK), kanë prezantuar sot formën e vërtetimit të përvojës së ...

Libri i Bekim Fehmiut Lejohet të Hyjë në Kosovë

Kopjet e librit “Shkëlqim dhe Tmerr“ të Bekim Fehmiut të cilat ishin ndaluar në pikën doganore në Mitovicë do të hyjnë në Kosovë. Pasi Ministria e Arsimit, Shkencë...

Deliu Kundër Politikës në Shkolla

Deliu-Kodra e ngriti këtë shqetësim në Kuvend në kohën për deklarime jashtë rendit të ditës. Tha se shqetësimi i saj është edhe i shumë ...

Aprovohet me Vërejtje Buxheti i Komunave Veriore

Ky komision miratoi buxhetin e Komunës së Gllogovcit, Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zubin-Potokut dhe Zveçanit.

Bulliqi: Inspektorati, Hendikepi më i Madh i MASHT-it

Komisioni për Arsim ka shqyrtuar sot raportin me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës.

MASHT Diskriminon me Ndarjen e Bursave të Doktorantëve

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) së Kosovës ka shpërndarë bursa për doktorantë që studiojnë në universitete prestigjioze në botë, por në këtë proces ...

Testohen me Shkrim për një Konkurs të Anuluar

Testohen me Shkrim për një Konkurs të Anuluar

Më  qershor të vitit 2015 i Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” hapi një konkurs për pranimin e asistentëve, por edhe pse konkursi zyrtarisht ishte anuluar, megjithatë kandidatët ...

Kompletohet Bordi i UP-së nga MAShT-i

Sipas komunikatës së Ministrisë së Arsimit, MAShT-in do ta përfaqësojnë në këtë këshill drejtues Ismet Salihu, Alajdin Abazi, Sigurd Hollinger dhe Ahmet Latifi.