Postet nga: Gjykata Supreme e Kosovës

Supremja i jep dritën gjelbërt fillimit të punimeve në 'Rrugën A'

Gjykata Supreme përmes aktvendimit të datës 18.03.2024 ka vendosur në mënyrë finale se punimet në 'Rrugën A' do të vazhdojnë.

Çka miratoi sot KGJK-ja në mbledhjen e saj?

Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot pas prezantimeve të raporteve vjetore për vitin 2023 nga gjykatat, paneli për lirimin me kusht, dhe Komisioni i monitorimit të planeve ...

Supremja në 2023-tën zgjidhi 1848 lëndë, 214 ende të pakryera

Në mbledhjen e 319-të Këshillit Gjyqësor, ndër të tjera u preztua edhe puna e Gjykatës Supreme nga kryetari i kësaj gjykate, Fejzullah Rexhepi.

Puna e Gjykatave prezantohet para Këshillit Gjyqësor

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor është duke u prezantuar puna vjetore dhe efikasiteti i gjykatave për vitin 2023 të të gjitha gjykatave Themelore të vendit, përfshirë edhe ...

Policin e dyshuar për dhunimin e të miturës në Gjakovë Apeli e lë në arrest shtëpiak

Gjykata e Apelit më 12 janar të këtij viti ka vendosur se polici E. S. duhet të qëndrojë nën masën e arrestit shtëpiak.

Vjedhja e 2 milionë eurove nga Thesari, Supremja refuzoi ankesat e Grudës dhe Shalës

Gjykata Themelore e Prishtinës i kishte gjetur fajtorë dhe dënuar Labinot Grudën dhe Kadri Shalën në dhjetor të vitit 2022, për vjedhjen e 2 milionë eurove nga ...

Polici i dyshuar për dhunimin seksual të të miturës lirohet nga paraburgimi, i caktohet arresti shtëpiak

Gjykata e Gjakovës ka marrë sot vendim që policit nga Gjakova, E. S. t’i cakohet masa e arrestit shtëpiak si masë e sigurisë.

Vrasja e Triumf Rizës, Supremja e lë në paraburgim llir Abdullahun - 'Liza'

Gjykata Supreme e Kosovës e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Apelit, që Ilir Abdullahun 'Liza' ta kthejë në masën e paraburgimit.