Postet nga: Ministria e Ambientit

Ministria e Mjedisit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me GIZ-in gjerman

 

‘Pluhuri' që la pas fushata 'Ta Pastrojmë Kosovën'

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, së bashku me organizatën “Let’s Do It Kosova”,  pas përfundimit të kësaj fushate kanë ndarë grantin prej 1.2 milion euro ...

Ministri i Qeverisë Haradinaj kujtohet për taksën ujore

U.d. ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka nënshkruar memorandume të bashkëpunimit me 9 kompanitë rajonale të ujësjellësit, për pagesën e ...

Ministria e Mjedisit: Do të gjobiten ata qe djegin goma

Ministria e Mjedisit ka njoftuar qytetarët se  nëse djegin goma për 1 Maj do të gjobiten 100 euro.

Trafiku i Rajonit të Prishtinës matet për të identifikuar ndotjen

Trafiku i Rajonit të Prishtinës matet për të identifikuar ndotjen

116 studentë nga Universiteti i Prishtinës kanë dalë në disa pika të rajonit të Prishtinës për të bërë matjen e frekuencës së trafikut në qytete.

VIDEO- Qytetarët Tregojnë nga Kush Ndotet Ambienti

Në disa video të dërguara në KALLXO.com, shihen oxhaqet e shtëpive të ndryshme nga të cilët del tym i dendur, duke ndotur ajrin në ambientin pë...

Arrihet Marrëveshje për Murin

Në një komunikatë të lëshuar nga Qeveria e Kosovës në orët e para të mëngjesit të sotëm, u bë e ditur se është arritur marrë...

25 Strategjitë në Letër për Mjedisin

Zyra Kombëtare e Auditimit në raportin ‘Qëndrueshmëria e Masave Kombëtare për Mbrojtjen e Mjedisit” ambientin në Kosovë e konsideron të degraduar, duke renditur edhe arsyet ...