Postet nga: Ministria e Ambientit

‘Ibër Lepenci’ sqaron se përse i ndaluan punimet në rrugën ‘Dëshmorët e Ponoshecit’

Ndërmarrja Hidroekonomike “Ibër Lepenc”, ka njoftuar se arsyeja e ndërprerjes se punimeve në rrugën “Dëshmorët e Ponoshecit” , është se sipas tyre Komuna e Prishtinë...

Vrasësi i heshtur

Në periudhën para luftës në Kosovë, banesa kolektive dhe objekte të tjera të mëdha, si dhe gypat e ujit kanë qenë të ndërtuara nga materiale që ...

Organizata ‘Pishtarët’: Ministria e Ambientit po planifikon leje të reja për KELKOS-in në Deçan

Organizata jo-qeveritare ‘Pishtarët’ ka thënë se Ministria e Ambientit është duke planifikuar që të lëshojë leje të reja për hidrocentrale në Deçan, kompanisë private KELKOS.

Ministri Liburn Aliu kërkon që të hetohet NPB për projektin shumëkatësh në Lakrishtë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka kërkuar që të hetohet projekti i Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), për ndërtimin e një ...

(VIDEO) Policia në bashkëpunim me inspektorë aksion kundër zhurmës nëpër lokale gastronomike

Komuna e Podujevës padit Ministrinë e Mjedisit për planin e ndërtimit të hidrocentralit në fshatin Popovë

Komuna e Podujevës ka dorëzuar padi për Ministrinë e Ambientit në lidhje me hidrocentralin që po planifikohet të ndërtohet në fshatin Popovë të Podujevës.

Paditet Ministria dhe ZRrE-ja për lejet e KELKOS-it

"Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike ka dërguar sot në gjykatë rastin e saj të parë - një rast i cili ka të bëjë me të drejtë...

KOSID me analizë për 'Shkeljet ligjore, që po shterin lumenj'

KOSID ka publikuar analizën ligjore 51 faqëshe të quajtur “Shkeljet ligjore, që po shterin lumenj”. Ky hulumtim adreson shkeljet ligjore që janë bërë me ndërtimin e hidrocentraleve ...