Postet nga: Ministria e Ambientit

Pse u kërkua anulimi i projektit për ndërtimin e urës në afërsi të Liqenit Akumulues në Mitrovicë?

Zëvendësministri i Mjedisit, Avni Zogiani është deklaruar në lidhje me ndërtimin e urës për këmbësorë në afërsi të Liqenit Akumulues, i cili ...

Banorë të fshatit Stankaj të Pejës protestojnë para Ministrisë së Ambientit për ujë të pijshëm - FOTO

Dhjetëra banorë të fshatit Stankaj të Komunës së Pejës kanë protestuar paraditen e së mërkures para Ministrisë së Ambientit në Prishtinë.

Rugovasit, kundërshtojnë Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Banorët e Rugovës kanë shprehur shumë kundërshtime lidhur me Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘ Bjeshkët e Nemuna’, i propozuar nga Ministria e Planifikimit ...

‘Ibër Lepenci’ sqaron se përse i ndaluan punimet në rrugën ‘Dëshmorët e Ponoshecit’

Ndërmarrja Hidroekonomike “Ibër Lepenc”, ka njoftuar se arsyeja e ndërprerjes se punimeve në rrugën “Dëshmorët e Ponoshecit” , është se sipas tyre Komuna e Prishtinë...

Vrasësi i heshtur

Në periudhën para luftës në Kosovë, banesa kolektive dhe objekte të tjera të mëdha, si dhe gypat e ujit kanë qenë të ndërtuara nga materiale që ...

Organizata ‘Pishtarët’: Ministria e Ambientit po planifikon leje të reja për KELKOS-in në Deçan

Organizata jo-qeveritare ‘Pishtarët’ ka thënë se Ministria e Ambientit është duke planifikuar që të lëshojë leje të reja për hidrocentrale në Deçan, kompanisë private KELKOS.

Ministri Liburn Aliu kërkon që të hetohet NPB për projektin shumëkatësh në Lakrishtë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka kërkuar që të hetohet projekti i Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), për ndërtimin e një ...

(VIDEO) Policia në bashkëpunim me inspektorë aksion kundër zhurmës nëpër lokale gastronomike