Postet nga: kredia

Kosovarët me rreth 5 miliardë euro kredi

Banka Qendrore e Kosovës ka bërë të ditur se vlera e kredive bruto të kosovarëve për muajin shkurt nëpër banka është 4.95 miliardë euro.

Trepça në pritje të kredisë prej 20 milionë eurosh

Krim e kishte konsideruar kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, mungesën e investimeve në kombinatin metalurgjik Trepça.

Pse s’po realizohet kredia e zotuar për 'Trepçën', deklarohet ministri Murati

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati është deklaruar në lidhje me vendimin e Qeverisë në shkurt të këtij viti, që t’i jepte kredi 'Trepçës' ...

Qeveria ndihmon me 15 milionë euro kredi Telekomin e Kosovës

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për një kredi për Ndërmarrjen Publike “Telekomi i Kosovës”.

Pse s’po realizohet kredia e zotuar për 'Trepçën', flet ministrja Rizvanolli

Tetë muaj më parë, në një mbledhje të Qeverisë së Kosovës, u mor një vendim që Ndërmarrjes Publike “Trepça” t’i ndahet një kredi prej 20 milionë eurove. ...

Çfarë premtonte Albin Kurti për “Trepçën”?

Shefi i Qeverisë së Kosovë, Albin Kurti, sa ishte në opozitë kritikonte fort partitë e tjera që, sipas tij, kishin lënë ndërmarrjen publike “Trepça” pas dore.

Policia e Kosoves

Ankohet në polici se punëtori i bankës e kanosi për shkak të një kredie

Një qytetar nga Mitrovica është ankuar në Policinë e Kosovës dhe ka kërkuar ndihmë nga ta duke raportuar se është kanosur nga punëtori i një banke rreth ...

25 milionë euro kredi nga Banka Evropiane për fabrikën në Kosovë

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka njoftuar se do të ofrojë 25 milionë euro kredi për investime në kompaninë NewCo Ferronikeli.