Postet nga: mielli

Gruri sivjet, pak e me cilësi të dobët

Kosova sivjet nga sezoni i korrje-shirjeve nuk do të mund t'i plotësojë nevojat e saj për grurë. Për më tepër, kjo kulturë bujqësore këtë ...

Shfuqizohet vendimi i Ministrisë së Industrisë për ndalimin e eksportit të disa produkteve ushqimore

Kabineti qeveritar ka marrë vendim për shfuqizimin e vendimit të prillit përmes të cilit kishte ndaluar përkohësisht eksportin e disa produkteve bazike ushqimore.

Kurti në Suharekë: Bujqit në Kosovë më të përkrahurit krahasuar me rajonin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vizitoi sot fshatin Sopi të Komunës së Suharekës, ku filluan korrje-shirjet e grurit.

Kosovës i nevojitet rreth 400 mijë ton grurë në vit apo rreth 200 kg për kokë banori

Rritja e çmimeve të produkteve esenciale në ditët e fundit ka bërë që qytetarët të vërshojnë nëpër dyqane për tu furnizuar me miell.

Sa gjatë mund të qëndrojë mielli? Kjo është mënyra më e mirë për ta zgjatur afatin e përdorimit të tij!

Kohët sfiduese dhe të pasigurta kanë detyruar shumicën e njerëzve t’i sigurojnë vetes disa ushqime, veçanërisht miellin.

Për 24 orë çmimi i vajit u rrit për gati 1 euro (FOTO)

Në vazhdën e rritjes së çmimeve të naftës, rritje e vazhdueshme e çmimeve po vërehet edhe tek disa prej produkteve esenciale ushqimore.

Shoqata e Mullisëve: Ka mjaftueshëm miell, Kosova nuk importon nga Rusia dhe Ukraina

Shoqata e Mullisëve të Kosovës pas takimit me kryeministrit Albinn Kurti kanë deklaruar se Kosova ka rezerva të grurit edhe për tre muaj të tjerë dhe se ...

VIDEO - Gërvalla: Kosova ka rezerva të drithërave edhe për gjashtë muaj

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ka thënë se Kosova ka sasi rezervë të drithërave edhe për gjashtë muaj.