Postet nga: Merita Rugova

Kanë kaluar 216 ditë, Apeli ende nuk ka vendosur në rastin e shënjestruar ‘Kristali’

 

Gjykata rrit dënimet për grupin për trafikim armësh të ish-vozitësit të Konsullatës së Kosovës në Nju Jork

Gjykata në Prishtinë për të dytën herë i ka gjetur fajtorë Artan Kelmendin, Danjell Prendrecajn dhe Miftar Dobrajn për veprat penale krim i organizuar lidhur me trafikun ...

Përfundon rigjykimi për grupin e akuzuar për trafikim armësh, pritet vendimi

Gjykimi ndaj Artan Kelmendit, Danjell Prendrecajt dhe Miftar Dobrajt, të akuzuar për krim të organizuar lidhur me trafikun e armëve përfundoi sot.

I akuzuari për trafikim me armë rrëfehet në gjykatë se çka e shtyri t`i barte armët

I akuzuari për trafikim me armë, Miftar Dobraj në seancën e sotme gjyqësore ndaj tij dhe të akuzuarve tjerë deklaroi se: “Albert Veliu m`ka than mos ...

Gjykatësi kërkon që monitoruesit ta shlyejnë incizimin e CD-së të lëshuar në gjykimin për trafikim me armë

Gjykatësi Valon Kurtaj ka kërkuar sot nga monitoruesit që ta fshijnë incizimin e CD-së së lëshuar në seancën publike.

Shtyhet gjykimi i të akuzuarve për kontrabandë të Kallashëve nga Kosova drejt Europës dhe ShBA-së

Gjykimi i Miftar Dobrajt, Daniell Prenrecajt dhe Artan Kelmendit, të akuzuar për trafikimin të Kallashnikovëve nga Kosova në Europë dhe Amerikë, është shtyrë për në muajin janar.

Dështon edhe një seancë ndaj Naser Kelmendit

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj Naser Kelmendit, i akuzuar për trafikim të narkotikëve.

12 vjet pas aktakuzës nuk i dihet fundi gjykimit ndaj grupit të hakerëve

Edhe pas 12 viteve nuk dihet kur do të mbahet seanca për krim të organizuar, ndaj të akuzuarëve për falsifikimin e çeçeve bankare.