Postet nga: albert veliu

Gjykata në ShBA dënon Albert Veliun me 9 vite burg

Ish- vozitësi i konsultatës së Kosovës në Nju Jork, Albert Veliu është dënuar nga Gjykata Federale në Brooklyn me nëntë vite burgim për pastrim ...

Gjykatësi kërkon që monitoruesit ta shlyejnë incizimin e CD-së të lëshuar në gjykimin për trafikim me armë

Gjykatësi Valon Kurtaj ka kërkuar sot nga monitoruesit që ta fshijnë incizimin e CD-së së lëshuar në seancën publike.

Apeli kthen në rivendosje rastin ndaj të akuzuarve për trafik me Kallashnikovë

Në qershorin e vitit 2017, në parkingun e një marketi në Klinë u zu një arsenal i madh armësh.

Policia e Kosovës ndalon dëshmitarin në rastin e vëllait të ministrit shqiptar

Mediat në Shqipëri kanë raportuar sot gjatë ditës se në territorin e Republikës së Kosovës është arrestuar Albert Veliu, i njohur si dëshmitari X në ...

Mbeten në paraburgim të akuzuarit për tregti me kallashnikovë në grupin e ish shoferit të Konsullatës së Kosovës në Nju Jork

Miftar Dobraj, Artan Kelmendi dhe Daniell Prenrecaj janë paraqitur përsëri në Departamentin e Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore në Prishtinë për t’u pë...

Dalin Para Gjykatës të Akuzuarit për Tregti me Kallashnikovë

Miftar Dobraj, Artan Kelmendi dhe Daniell Prenrecaj janë paraqitur sot në Departamentin e Krimeve të Rënda për t’u përballur me akuzat e Prokurorisë Speciale të Republikë...

EKSKLUZIVE: Dosja për Trafikun e Armëve nga Klina për Narkokartelet Meksikane

Katër shtetas të Kosovës janë të përfshirë në një rast për hetimin e së cilit përveç institucioneve të sigurisë në Kosovë u përfshinë edhe ...

Lidhjet e Albert Veliut me Ambasadën e Kosovës Përbëjnë ‘Rrezik për Ikje"’

Autoritetet amerikane kanë refuzuar kushtin për Albert Veliun, shoferin zyrtar të konsullatës së Kosovës në Nju Jork, sepse ai mund të jetë në gjendje të sigurojë një ...