Postet nga: Artan Kelmendi

Gjykata rrit dënimet për grupin për trafikim armësh të ish-vozitësit të Konsullatës së Kosovës në Nju Jork

Gjykata në Prishtinë për të dytën herë i ka gjetur fajtorë Artan Kelmendin, Danjell Prendrecajn dhe Miftar Dobrajn për veprat penale krim i organizuar lidhur me trafikun ...

Përfundon rigjykimi për grupin e akuzuar për trafikim armësh, pritet vendimi

Gjykimi ndaj Artan Kelmendit, Danjell Prendrecajt dhe Miftar Dobrajt, të akuzuar për krim të organizuar lidhur me trafikun e armëve përfundoi sot.

I akuzuari për trafikim me armë rrëfehet në gjykatë se çka e shtyri t`i barte armët

I akuzuari për trafikim me armë, Miftar Dobraj në seancën e sotme gjyqësore ndaj tij dhe të akuzuarve tjerë deklaroi se: “Albert Veliu m`ka than mos ...

Gjykatësi kërkon që monitoruesit ta shlyejnë incizimin e CD-së të lëshuar në gjykimin për trafikim me armë

Gjykatësi Valon Kurtaj ka kërkuar sot nga monitoruesit që ta fshijnë incizimin e CD-së së lëshuar në seancën publike.

Shtyhet gjykimi i të akuzuarve për kontrabandë të Kallashëve nga Kosova drejt Europës dhe ShBA-së

Gjykimi i Miftar Dobrajt, Daniell Prenrecajt dhe Artan Kelmendit, të akuzuar për trafikimin të Kallashnikovëve nga Kosova në Europë dhe Amerikë, është shtyrë për në muajin janar.

Mbeten në paraburgim të akuzuarit për tregti me kallashnikovë në grupin e ish shoferit të Konsullatës së Kosovës në Nju Jork

Miftar Dobraj, Artan Kelmendi dhe Daniell Prenrecaj janë paraqitur përsëri në Departamentin e Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore në Prishtinë për t’u pë...

Dalin Para Gjykatës të Akuzuarit për Tregti me Kallashnikovë

Miftar Dobraj, Artan Kelmendi dhe Daniell Prenrecaj janë paraqitur sot në Departamentin e Krimeve të Rënda për t’u përballur me akuzat e Prokurorisë Speciale të Republikë...

Paraburgim për të Arrestuarit për Trafikim me Kallashnikovë e 'Zola'

Lajmin për KALLXO.com e konfirmoi avokati Hamdi Jashanica, i cili mbron njërin prej katër të dyshuarve, Danjell Prendrecaj.