Postet nga: MASHTI

Ministria e Arsimit shpall fituesit e çmimeve “Shkencëtar i vitit” dhe “Shkencëtar i ri i vitit”

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka shpallur fituesit e çmimit “Shkencëtar i ri i vitit 2019” dhe “Shkencëtar i vitit 2019.”

MASHTI nxjerr Udhëzuesin për vlerësimin e nxënësve nga distanca

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka nxjerrë vendim për “Procedurat e realizimit të vlerësimit të nxënësve gjatë mësimit në distancë”, në ...

Ministrja shpërblen Era Sylën, nxënësen që fitoi në gara evropiane në matematikë

Ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka shpërbyler nxënësen Era Syla nga Gjilani, pasi fitoi medalje të bronztë në gara në ...

Lansohet plaftorma për mësim online edhe për parashkollorët

Nga nesër fëmjët e moshës 0-6 vjeç do të mund të ndjekin mësime online.

MAShTI: Transmetimi i mësimit online do të bëhet edhe gjatë festave zyrtare

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka bërë të ditur se transmetimi i video-ligjëratave për mësimin në distancë, në Radio Televizionin e Kosovës, ...

Fillon mësimi online për shkollat e mesme sipas rekomandimeve nga MAShTI

 

Zgjerohet përmbajtja e mësimit nga distaca

Pas ndërprerjes së procesit mësimor si pasojë e coronavirusit, MAShTI ka filluar realizimin e programit për mësimin në distancë.

Mësimi nga distanca – KPM ka një kërkesë për Operatorët Kabllorë (DOKUMENT)

Komisioni i Pavarur i Media u është drejtuar me një kërkesë operatorëve të shpërndarjes së kanaleve (operatorëve kabllorë), që gjatë kohës së pandemisë COVID-19, të ...