Postet nga: MASHTI

MAShTI lejon përdorimin e materialeve të mësimit online, por me disa kushte

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami në një konferencë për media ka bërë të ditur se të gjithë qytetarët mund t’i pë...

Hykmete Bajrami: Avdullah Hoti na ka thënë të vazhdojmë bashkëpunimin me Kurtin

Përderisa Kosova po përballet me pandeminë botërore të virusit Covid–19, vendi tashmë ka hyrë në një krizë politike që shpërtheu me paralajmërimin për rrë...

MAShT fillon përgatitjet për mësim online

 

Ministria e Arsimit flet për masat rreth coronavirusit

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), njofton mësimdhënësit, nxënësit, prindërit dhe të gjithë qytetarët e Kosovës, se është në ...

Valbonë Tahiraj, zgjedhet mësimdhënësja e vitit nga MAShTI

Valbona Tahiraj, mësimdhënëses nga Drenasi ka fituar çmimin si mësimdhënësja e vitit nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

Ish-partiaku i Hykmete Bajramit bëhet U.D Sekretar në MAShTI

Pak ditë pasi që Qeveria e Kosovës mori vendim që të shkarkohet nga detyra sekretari i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Ekrem Kastrati këtë detyrë ...

MAShT lanson dy doracakë për paqe edhe ndërtim të qëndrueshmërisë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), ka lansuar dy doracakë për Edukimin për Paqe dhe Resiliencë (për Arsimin e Mesëm të Ulët ...

Çerdhja ku ndodhi rrahja e fëmijës, nuk ka licensë

Çerdhja “Cambridge Kids” nga ku dje rrodhi një video që dyshohet se është keqtrajtuar një fëmijë nga një edukatore e saj, nuk ka licencë dhe as s’ka bë...