Postet nga: e-mesimi

Të rinjtë hezitues karshi mësimit në distancë

Për Andi Hasanin, nxënës i klasës së njëmbëdhjetë në gjimnazin “Frank Bardhi” në Mitrovicë, mësimi në distancë nuk ka qenë shumë efektiv.

Ministrja Bajrami falënderon ekipin e KALLXO.com që ndihmoi në realizimin e-mësimit

Ministrja në detyrë e Arsimit, Hykmete Bajrami, ka falënderuar të gjithë përkrahësit e mësimit në distancë, duke thënë se është arritur synimi.

Mësimdhënësja nga Prishtina tregon sfidat e mësimit online

Blerta Hasani, mësimdhënëse nga Prishtina, ka treguar në emisionin “Jeta në Kosovë” përvojën e saj me mësimin nga distanca.

Zëvendësministri i Arsimit tregon për mësimin nga distanca për komunitetet

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Enis Kevran, ka treguar për realizimin e video-ligjëratave të mësimit nga distanca për komunitetet.

Orari i eMësimit për javën e ardhshme

Duke klikuar në këtë link ju mund të ndiqni mësimet online nga klasa e parë deri në klasën e nëntë.

Mësimdhënësja nga Prizreni: Të dilja para kamerës ishte një sfidë

Xhenana Drini, mësimdhënëse nga Prizreni, e cila ka qenë pjesë e realizimit të ligjëratave për mësim online, në emisionin “Jeta në Kosovë” ka treguar ...

Mësimdhënësja serbe: Mësimet po i ndjekim përmes transmetuesit publik të Serbisë

Në Kosovë, tash e disa javë është duke u zhvilluar mësimi online për nxënësit, pas mbylljes së shkollave si masë parandaluese për COVID-19.

Mësimi nga distanca – KPM ka një kërkesë për Operatorët Kabllorë (DOKUMENT)

Komisioni i Pavarur i Media u është drejtuar me një kërkesë operatorëve të shpërndarjes së kanaleve (operatorëve kabllorë), që gjatë kohës së pandemisë COVID-19, të ...