Postet nga: marrveshjet nderkombetare

Deputetet e LVV-s, LVV,

LVV fut në rend dite dy marrëveshjet ndërkombëtare që nuk u miratuan javën e kaluar

Marrëveshja ndërkombëtare me Fondin Zhvillimor të OPEC-ut dhe marrëveshja me Danimarkën për shfrytëzimin e burgut të Gjilanit, janë futur sërish në rend ...

Kuvendi miraton tri marrëveshje ndërkombëtare

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar tri marrëveshje ndërkombëtare më 23.05.2024.

Kuvendi sot mban dy seanca, në rend dite edhe pesë marrëveshje ndërkombëtare

Pesë marrëveshje ndërkombëtare janë në rend të ditës për votim në seancën e Kuvendit të Kosovës që pritet të mbahet sot më 23.05.2024.

12 marrëveshje ndërkombëtare presin miratimin e Kuvendit, Kusari-Lila përkujton "afatet e skadencës"

Për partinë në pushtet- Lëvizjen Vetëvendosje, marrëveshjet ndërkombëtare mbeten sfiduese. Aktualisht janë 12 të tilla që presin miratimin në Kuvendin e Kosovës.

Kuvendi përsëri pa kuorum për votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare

Kuvendi i Kosovës në seancën e mbajtur më 07.03.2024 nuk ka pasur kuorum të mjaftueshëm për votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare.

Kuvendi, tri seanca këtë javë

Kuvendi i Kosovës pritet të mbaj tri seanca plenare gjatë kësaj jave.

LVV kthehet në Kuvend për seancën e rregullt

Pak minuta para fillimit të seancës së rregullt të Kuvendit, deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje janë kthyer në sallë.

Deputetet, PDK

PDK kushtëzon votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare me caktimin e datës së zgjedhjeve

Deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës kanë kushtëzuar Qeverinë që të diskutojë datën e zgjedhjeve në mënyrë që PDK të votojë për marrëveshjet ...