Postet nga: MAP

Injorimi i rekomandimeve të Auditorit të Brendshëm

Auditori i Brendshëm vazhdon të mos merret seriozisht nga shumë prej ministrive. Në bazë të një analize të bërë, një pjesë e ministrive nuk i kanë kompletuar Një...

Punëtorët e MKRS-së në grevë, nuk duan të largohen nga objektet

Këshilli Organizativ i Protestës në MKRS ka njoftuar se nga sot do të jenë grevë.

Kush do të vendosë për punësimet në agjencitë e pavarura?

Drejtori i Zyrës Ligjore në Ministrinë e Administratës Publike (MAP), Naser Shamolli ka thënë se sipas Ligjit për organizimin dhe funksionimin e administratës shtetërore ...

Hapat e parë për ndërtimin e Spitalit të Prishtinës

Ministria e Administratës Publike i ka nis procedurat për të jetësuar ndërtimin e Spitalit të Prishtinës. Kjo ministri e ka hapur tenderin për Studimi ...

Rriten pagat e zyrtarëve të KQZ-së

Nga kryeshefi ekzekutiv i Sekretariatit e deri te zyrtari i Transportit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve do të marrin pagën me rritje që nga fundi i muajit mars.

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Shërbyesve Civil

Ministria e Administratës Publike (MAP), gjegjësisht Departamenti i Administrimit të Shërbimit Civil, do të organizojë sot shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Shërbimit ...

18 Mijë Euro nga Gjermania për Sallën e Re të Trajnimeve

Në Institutin e Kosovës për Administratë Publike sot u përurua salla e re e trajnimeve.

Sistemi i Prokurimit ‘Jashtë Loje’ për Skadim të një Certifikate

Komisioni Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP) njoftoi të enjten ata që kishin planifikuar të publikojnë njoftime rreth tenderëve se këtë gjë nuk mund ta bëjnë deri ...