Postet nga: Manduhije Syla

Gjakovë: Nga 300 euro gjobë për të akuzuarit për drogë

Gjykata e Gjakovës i dënoi me nga 300 euro gjobë Faton Osmanaj dhe Veton Bakija të akuzuar për veprën penale të posedimit të drogës.

Gjakovë- Qan në gjykatë dhe tregon si e blen drogën afër spitalit

Në rastin ku Veton Bakija po akuzohet për posedim të drogës, ndërsa Faton Osmanaj për blerje e shitje të drogës, në shqyrtimin gjyqësor të ...

Laboranti i spitalit të Gjakovës hyn në negociata për pranim të fajësisë

Laboranti i spitalit në Gjakovë, Ali Shabanaj, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, të hënën erdhi në gjykatë propozim të reja.

I riu nga Shqipëria gjykohet në Kosovë për drogë dhe kalim ilegal të kufirit

Fation Shota dhe Astrit Ibishi po akuzohen për shitje, blerje dhe shpërndarje të narkotikëve.

Vendimi i Gjykatës - 2 vite burgim ndaj gjakovarit të akuzuar për vjedhje

Vedat Gjuliaj, i akuzuari për tre vepra penale sot u shpallë fajtorë.

Vjedhja e kasës në furrën e bukës në Gjakovë, shtyhet gjykimi

Gjykimi për vjedhje grabitqare ndaj të akuzuarit Safet Smajlaj, i paraparë të mbahej sot në gjykatën e Gjakovës, u shty për datën 2 gusht.

Vrasja në Malishevë bëhet edhe më misterioze, ekspertët do të dalin sërish në vend të ngjarjes

Rasti i vrasjes në Lladrovc të Malishevës, për çka po gjykohet Nafije Rrafshi, po bëhet gjithnjë e më i paqartë.

Gjykimi për vrasjen në Malishevë, dëshmon vëllai i viktimës dhe kunati i të akuzuarës

Në gjykimin e Nafije Rrafshit, e akuzuar për vrasjen e Sefer Berishës, ngjarje që ka ndodhur në Lladrovc të Malishevës në gusht të vitit të kaluar, ka ...