Postet nga: Manduhije Syla

Gjykimi për drogë në Gjakovë, kërkesa të ndryshme nga prokurori e avokatët

Në gjykimin e të akuzuarve për mbajtje e shitje të drogës në gjykatën e Gjakovës u dha fjala përfundimtare.

I akuzuari për drogë: Isha i dehur gjatë deklarimit në polici

I akuzuari për posedim të drogës i mohoi deklaratat e tij të dhëna në polici me arsyetimin se ka qenë i dehur.

Dënim me burgim me kusht për drejtorin e Spitalit të Gjakovës

Ahmet Asllani, drejtor i Spitalit Regjional të Gjakovës “Isa Grezda” është dënuar më gjashtë muaj burgim me kusht nga Gjykata Themelore. Asllani akuzohej për keqpërdorim në ...

Në gjykimin për drogë dëshmitarët mohojnë deklaratat e tyre

Në gjykimin kundër tetë të akuzuarve, ndër këta edhe babë e bir për mbajtje e shitje të substancave narkotike, sot dëshmuan dëshmitarët L. ...

Tre dëshmitarë në gjykimin për mantelat e spitalit të Gjakovës

Në gjykimin ndaj tetë të akuzuarve për manipulim me tenderin për mantelat e spitalit sot para gjykatës së Gjakovës dëshmuan dëshmitarët Samir Kaqi, ...

Shtyhet seanca ndaj drejtorit të spitalit në Gjakovë

Ahmet Asllani drejtori ekzekutiv i Spitalit "Isa Grezda" në Gjakovë, bashkë me të akuzuarit Mirlinda Shehu-Kaqi, Flamur Zeneli, Mirlinda Mullahasani, Mentor Bytyqi, Kumrije Kameri, Adnan Brovina dhe Skender Ndrecaj po ...

Gjykata shpalli aktgjykimin për tentim vrasjen në Brestovc të Rahovecit

Gjykata e Gjakovës ka shpallur aktgjykimin në rastin e dy të akuzuarve për vrasje në tentativë dhe për posedim të armës pa leje, vepra që pretendohet ...

Shaqir Sylmetaj shpallet i pafajshëm për vdekjen e Arjeta Sylajt