Postet nga: mamushë

Konfiskohen disa armë, të dyshuarit kishin shtënë gjatë festës së Vitit të Ri

Policia e Kosovës njofton se ka identifikuar një person i cili gjatë festës së Vitit të Ri kishte shtënë me armë zjarri.

Shtyhet gjykimi ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Mamushës të akuzuar për keqpërdorim

Seanca e paraparë që të mbahej sot ndaj Cafer Morinës dhe Rifat Krasniç është shtyrë për shkak se ka munguar avokati i njërit prej të akuzuarve.

Krasniq: Mamusha do të ketë çerdhe publike maksimumi deri në vitin 2023

Kandidati për kryetar të komunës së Mamushës, Abdulhadi Krasniq ka premtuar dy rrugë në këtë komunë, ajo Mamushë- Smaç dhe rruga Bahçelik do të ...

Kryetari i Mamushës dëshmon në gjykimin e zyrtarëve të Komunës

Gjykimi ndaj dy zyrtarëve të Komunës së Mamushës, Cafer Morina dhe Rifat Krasniç, ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Dënohen të akuzuarit për vjedhjen e motoçikletës në Mamushë

Gjykata e Prizrenit ka shpalluar aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve A.M., Gj.M. dhe B.E., të akuzuar për vjedhje të rëndë në bashkëkryerje.

Mamushë, konfiskohet një pako me 375 mijë euro

Përmes postës, një paketë me 375 mijë euro ishte nis nga Turqia për në Kosovë.

Shpërthim zjarri në Mamushë, lëndohen katër persona

Si pasojë e një shpërthimit të zjarrit në një shtëpi në Mamushë, katër persona kanë pësuar lëndime dhe asfiksim nga tymi.

Gjimnazi Ataturk në Mamushë bëhet me bibliotekë

Gjimnazi Ataturk në Mamushë bëhet me bibliotekë. Kjo bibliotekë është donacion nga Delegacioni Turk i Kosovës dhe sipas kryetarit të komunës së Mamushës Abdulhadi Krasniç është ...