Postet nga: mallrat

Shpërthen edhe një tren tjetër në hekurudhën ruse në Siberi

Edhe një tren ka shpërthyer në linjën e madhe të hekurudhës ruse në rajonin siberian, Buriatia. Ky është treni i dytë që shpërthen brenda pak ditë...

A do të rriten çmimet nga ndalimi i mallrave serbe?

Autoritetet përgjegjëse në Kosovë zotohen se do t’i rrisin angazhimet në monitorimin e tregut, në mënyrë që të parandalohet rritja eventuale e çmimeve, pas vendimit të ...

Standarde të dyfishta në rrugën nga Kosova në Bosnje

Vetëm në rast sëmundjeje të rëndë a vdekjeje - Zoti na ruajt!

Gjatë janarit eksporti i mallrave ra për 3.2% në krahasim me janarin e vitit 2022

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar të dhënat e fundit lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin janar 2023.

Rritet për 4.6% importi i mallrave në Kosovë gjatë janarit 2023, krahasuar me janarin e vitit 2022

Sipas të dhënave të fundit nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, në janar të këtij viti, importi i mallrave është rritur në krahasim me të njëjtë...

Nga cilat vende importoi dhe eksportoi më së shumti Kosova në janar?

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat e fundit lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin janar 2023.

Bizneset kosovare mirëpresin hapjen e një pike doganore në Portin Shqiptar

Bizneset kosovare thonë se plani për të hapur një zyrë doganore të Kosovës në portin e Durrësit në Shqipëri do të lehtesojë shumë procedurat doganore, do ...

Mbahet Forumi i Biznesit Shqipëri – Kosovë, kryeministrat zotohen për lehtësira tregtare

Në Elbasan të Shqipërisë po mbahet Forumi i Biznesit Shqipëri – Kosovë, në një bashkëbisedim të kryeministrave Edi Rama dhe Albin Kurti me përfaqësuesit e bizneseve.