Postet nga: astrit panxha

Klubi i Prodhuesve ndihmon qytetarët e Vitisë me 600 pako ushqimore

Klubi i Prodhuesve të Kosovës, Rrjeti i biznesit shqiptar në Bavari “Besa Foundation” si dhe organizata Germin kanë sjellë sot në Viti artikuj ushqimorë dhe higjienikë si dhe miell ...

Astrit Panxha tregon si duhet të funksionojë reciprociteti me Serbinë

Astrit Panxha nga Klubi i Prodhusesve të Kosovës në Emisionin “Jeta në Kosovë” tha se kanë qenë disa implikime që i ka sjellë tarifa 100 për qind vendit, por ...

Eksporti i Shqipërisë në Kosovë rritet për 25 milionë euro në vitin 2019

Në kuadër të Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptar është thënë se në vitin 2019 eksporti i produkteve të Shqipërisë në Kosovë kap vlerën 64 milionë euro. Eksporti i produkteve ...

Festivali i parë i Gastronomisë shqiptare do të mbahet në Berlin

Në ditën e dytë të konferencës ekonomike të diasporës shqiptare nga Evropa, B2B me temë 'Diaspora si agjent ndërmjetësues për të bërit ...

VIDEO: Mbi 300 kompani në Konventën e Prodhuesve të Kosovës

Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka hapur konventën e tij në kohën kur vendosja e taksës ndaj prodhimeve të Serbisë nga Qeveria e Kosovës është ...

Prodhuesit kosovarë: BE-ja po reagon vetëm kur është në pyetje Kosova

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi dhe ai i Klubit të Prodhuesve të Kosovës, Astrit Panxha gjatë nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëunimit ...

Prodhuesit Kosovarë Bëhen me Zyrë në Kryeministri

Qeveria e Kosovës nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Klubin e Prodhuesve të Kosovës për hapjen e zyrës brenda Kryeministrisë për përkrahjen e prodhuesve ...