Postet nga: Lumi Lepenc

Rregullimi i shtratit të lumit Lepenc, Ministria e Mjedisit punoi me projektin e viteve ’80-ta

Komisioni i përbërë nga tre arkitektë dhe asnjë inxhinier të fushës përkatëse e ka bërë pranimin punëve të realizuara për rregullimin e ...

VIDEO: Lumi "Lepenc" në Kaçanik i 'mbytur' me mbeturina

Nëse kalon afër lumit Lepenc në Komunë e Kaçanikut përveç që do të shoqërohesh me rrjedhë e ujit që buron aty do të hasësh ...

Lumi 'Lepenc' dhe lumi 'Nerodime', dalin nga shtrati në Kaçanik

Komuna e Kaçanikut ka njoftuar se lumi "Lepenc" dhe lumi "Nerodime" kanë dalë nga rrjedha normale e shtratit nëpër disa vende.

Degradimin e lumenjve nga ndërtimet e hidrocentraleve në Lepenc nuk i ndal as pandemia - VIDEO

Në rrjetin social në Facebook është krijuar një grup për mbrojtjen e lumit Lepenc. Emri i grupit është “Grupi për mbrojtjen e lumit në BREZOVICË” dhe në kë...

Shqiptarë e serbë bashkë, protestojnë kundër gypave në lumin Lepenc

Ditën e djeshme banorët e fshatit Biti e Poshtme, e cila ndodhet rreth 23 kilometra larg Ferizajit, kanë protestuar kundër ndërtimit të hidrocentralit në lumin Lepenc.

Dyshime për ndotjen me helme të lumit Lepenc

Banorët e fshatit Semaj në komunën e Kaçanikut, sot kanë raportuar në KALLXO.com, se kompania ”Bubeari Petrol", me pronar Naser Gurin është duke e helmuar lumin ...

Kërkimet e dy policëve në 20 fotografi

Kërkimet e dy pjesëtarëve të Policisë së Kosovës të rënë në lumin Lepenc përmes fotografive

Kurti inkurajon ekipet kërkuese për policët e zhdukur

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka thënë që lajmi për zhdukjen e dy policëve të aksidentuar mbrëmë, është tronditës për familjarë...