Postet nga: komuna e kaçanikut

Lumi 'Lepenc' dhe lumi 'Nerodime', dalin nga shtrati në Kaçanik

Komuna e Kaçanikut ka njoftuar se lumi "Lepenc" dhe lumi "Nerodime" kanë dalë nga rrjedha normale e shtratit nëpër disa vende.

Veseli viziton bizneset në Kaçanik

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka qëndruar sot në komunën e Kaçanikut ku bashkë me kryetarin e Komunës, Besim Ilazi, kanë vizituar ...

Bërllogu e infrastruktura e shkollave, pasqyra e qeverisjes së Besim Ilazit 

Duke qenë në mesin e dhjetë komunave të para për performancë komunale, Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi tha se ndihet krenar për punën ...

Pse ambulancat në fshatrat e Kaçanikut nuk janë funksionale?

Në emisionin ‘Jeta në Komunë’ kryetari i  Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi ka treguar arsyen pse disa nga ambulancat e Mjekësisë Familjare në fshatra nuk janë duke ...

Bekim Koxha: Kryetari punësoi dhëndrin e tij si zyrtar të lartë të pylltarisë

Në emisionin ‘Jeta në Komunë’ me kryetarin e Kaçanikut, Besim Ilazi, është diskutuar edhe për nepotizmin në këtë komunë.

Sallahu: Shkollat e Kaçanikut ende mësimet i zhvillojnë me shkumës e shpuza

Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi në emisionin ‘Jeta në Komunë’ përballë Jeta Xharrës ka bërë të ditur se prioritet do ta këtë ...

Besim Ilazi: Në komunën e Kaçanikut janë 8 mijë shtëpi pa leje

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi në emisionin ‘Jeta në Komunë’, ka debatuar me asamblistin Bekim Koxha nga Nisma Socialdemokrate për ndërtimet e bëra ...

Kryetari Ilazi shpjegon pse nxënësit përdorin tualetet në oborr të shkollës

Nxënësit e shkollës fillore në fshatin Gajre të Kaçanikut nuk përdorin tualetet brenda shkollës. Për nevojat e tyre personale ata detyrohen të dalin ...