Postet nga: Luljeta Aliu

Raporti i Freedom House, AGK: Qeveria në fushatë kundër gazetarëve, me përpjekje për politizim të KPM-së

Në raportin e Freedom House për lirinë e medias ndër tjera është trajtuar edhe çështja e Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), dhe e Projektligjit të KPM-së.

Gjobiten Radio Klan Kosova në Prishtinë dhe ajo në Deçan, anëtarja e KPM-së kërkon kallëzim penal

Komisioni i Pavarur për Media ka shqiptuar gjobë ndaj Radio Klan Kosovës asaj në Prishtinë dhe në Deçan për shkak se është konstatuar se kanë bë...

Futet në agjendën e KPM-së diskutimi për letrën e Premier Ligës për të drejtat e transmetimit në Kosovë

Komisioni i Pavarur për Media (KPM) në mbledhjen që po mbahet më 19.03.2024, ka përfshirë si pikë të rendit të ditës, letrën e dërguar nga liga ...

E premtja e tretë radhazi e KPM-së para Komisionit parlamentar, a ka kërkuar falje Telekomi i Serbisë për mesazhet mbështetëse për terroristët e Banjskës?

E premtja e 23.02.2023 ishte e treta radhazi që Komisoni i Pavarur për Media ka raportuar për vendimmarrjen e saj lidhur me rikthimin e kanaleve sportive “Arena”.

Isak Shabani nga PDK: "Takimi i sotëm sulm direkt në KPM"

Raportimi i KPM-së para Komisionit parlamentar për Media, i cili kishte filluar më 09.02.2024 dhe kishte përfunduar atë ditë për të vazhduar të premten më 16.02.2024 prapë u pë...

Muzaqi akuzon kryeshefin dhe kryetarin e Bordit KPM-së se janë takuar me Devollët, ndërhyn edhe anëtarja Aliu

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Besim Muzaqi ka akuzuar kryeshefin e Komisionit të Pavarur të Mediave, Faruk Rexhajn dhe kryetarin Jeton Mehmeti, se janë takuar me Devollët në ...

Aliu: Kam kërkuar që shkeljet e kontratave të konsumatorëve nga ‘ArtMotion’ t’i dërgoj në prokurori, nuk kam gjetë mbështetje

Anëtarja e Komisionit të Pavarur për Media, Luljeta Aliu në mbledhjen e Komisionit për Media të Kuvendit të Kosovës - 16.02.2024, deklaroi se ka kërkuar që ...

Vendimi për kthimin e kanaleve "Arena Sport", në Komisionin parlamentar kërkohet shkarkimi i bordit të KPM-së

Komisioni parlamentar për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal thirri sot në raportim Komisionin e Pavarur të Media lidhur me çështjen e vendimmarrjes për shfuqizimin e ...