Postet nga: dogana

Mitrovicë, parandalohet kontrabandimi i 1,040 pakove me mallra ushqimore

Policia e Kosovës ka parandaluar një kontrabandë me mallra ushqimore në Mitrovicë.

Pas dorëheqjeve, Dogana dërgon staf shtesë në Jarinjë e Bërnjak

Pas ofrimit të dorëheqjeve të 11 zyrtarëve të Doganës së Kosovës, nëntë serb e dy boshnjak në pikat e kalimit kufitar Jarinjë dhe Bërnjak është ...

Drejtori i Doganës i Malit të Zi arrestohet për kontrabandë me cigare

Drejtori i Administratës së të Ardhurave dhe Doganës në Mal të Zi, Rade Millosheviq, është arrestuar më 1 tetor me urdhrin e Zyrës së Prokurorit të Posaçëm ...

Dogana largon nga puna doganierët që janë duke u ndjekur penalisht

Nëntë zyrtarë të Doganës ndaj të cilëve janë duke u zhvilluar procese gjyqësore penale janë larguar nga puna ka njoftuar Dogana e Kosovës.

Policia ndalon dy raste të kontrabandimit të deleve

Policia Kufitare e Kosovës gjatë ditës së sotme në dy raste, në dy lokacione të ndryshme, ka parandaluar kontrabandën me dele. 

Bastiset një depo në Prishtinë, sekuestrohen mbi 8 mijë litra vaj motorik të kontrabanduar

Dogana e Kosovës, sot gjatë bastisjes së një lokacioni në periferi të Prishtinës, ka sekuestruar 8 mijë e 346 litra vaj motorik të dyshuar si të kontrabanduar me origjinë nga ...

Sa i plotëson Kosova kërkesat e konsumit vendor me mish pule?

Njohës të fushës së veterinarisë deklarojnë se Kosova mbulon nevojat me mish pule për konsum vendor vetëm 6%, derisa pjesa tjetër, importohet nga vende tjera.

Policia në aksion antikontrabandë në veri dhe Shtërpcë

Policia e Kosovës ka nisur një aksion kundër kontrabandës sot në dy lokacione të ndryshme.