Postet nga: largim nga puna

Albulena Haxhiu: Rreth 50 Punëtorë të Kuvendit Rrezikojnë të Mbesin të Papunë

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje Albulena Haxhiu përmes një postimi në Facebook ka treguar se rreth 50 punëtorë që mirëmbajnë Kuvendin rrezikojnë të mbetën të papunë ...

Punëtori Padit IPKO-n, Kërkon Kompensim të Pagave

Viktor Krasniqi e ka paditur kompaninë IPKO me pretendimin se e larguan padrejtësisht nga puna. Në gjykimin i cili është duke u mbajtur në Gjykatën e Prishtinës, ...

Ish-Punëtorët e Bankës të Shqetësuar nga Vonesat e Prokurorisë

Ish-Punëtorët e Bankës të Shqetësuar nga Vonesat e Prokurorisë

Ish-punëtorët e “ProCredit Bank”-ës shprehen të shqetësuar përballë vonesave në trajtimin e rastit të tyre tash kur po mbushet një vit që nga koha ...

68 Mijë Euro Fitimi i Humbur i Diturie Hoxhës

Rreth 68 mijë euro është fitimi i humbur i Diturie Hoxhës që nga koha kur u largua nga puna, në shtator të vitit 2012, e deri në fund të muajit shtator 2015. ...

Ish-Punëtorja Jep Deklaratën në Gjyqin ndaj "ProCredit Bank"-ës

Albana Morina, ish-punonjëse e “ProCredit Bank”-ës ka dalë para Gjykatës Themelore në Prishtinë për ta dhënë deklaratën e saj lidhur me largimin nga ...

Konsulli në Frankfurt Largon Shoferin e Mbikualifikuar

Konsulli në Frankfurt Largon Shoferin e Mbikualifikuar

Ajvaz Berisha, konsull i konsullatës së Republikës së Kosovës në Frankfurt të Gjermanisë, ka larguar nga puna shoferin e kësaj konsullate Miftar Dragidellën.

”Pro Credit Bank”-Largimet e Dyshimta të Punëtorëve

“Nëse nuk e nënshkruani kontratën për dorëheqje sot, ne do ta rrënojmë reputacionin tënd dhe kurrë nuk do të ofrojmë një rekomandim,” është ...