Postet nga: keqpërdorim detyre

Pas uljes së dënimit të Shukri Bujës, flet avokati i tij

Ish kryetari i Lipjanit dhe këshillari i Presidentit, Shukri Buja është dënuar sot me 2 vjet denim me burg për veprën e keqpërdorimit të detyrës. ...

Prokuroria tërhiqet nga aktakuza ndaj njërit të akuzuar për 'spiunim' të biznesit të djemve të Isa Mustafës

Në Gjykatën e Ferizajt sot është dhënë fjala përfundimtare në rastin e zyrtarëve doganorë, të akuzuar se zbuluan sekretin tregtar të djemve të ish-kryeministrit Isa Mustafa ...

Dëshmia e Ragip Begajt në akuzat për korrupsion në Malishevë

Ragip Begaj, kryetar i Malishevës, të hënën ka dhënë dëshminë e tij në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj Ismet Mazreku, ...

Kërkohet paraburgimi i Inspektorit të ndërtimit në Shtime

Prokuroria Themelore në Ferizaj,  njoftoi se sot ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj,  kundër të pandehurit T....

Gjykimi për tenderët e ndërtimit të shkollave, dëshmojnë operatorët ekonomikë

Në gjykimin ndaj Hasim Vishesella, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, në cilësinë e dëshmitarëve u dëgjuan Sabri Bajrami dhe Ali Stublla.

Dënohet punëtorja që dëmtoi bankën për më shumë se 100 mijë euro

Filloreta Jakupi që punoi si këshilltare për klientë në një bankë është dënuar nga Gjykata në Gjilan për keqpërdorim detyre.

Dënohet zyrtari komunal i Pejës

Zyrtari komunal i Pejës Naser Kastrati është dënuar nga gjykata në këtë qytet për keqpërdorim detyre.

Ish-Ofiqari i Akuzuar: Nuk Përfitova nga Vitia, Përveç Ndonjë Mëngjesi

6 të akuzuarit lidhur me vepra penale të keqpërdorimit të detyrës, mashtrimit e falsifikimit të dokumenteve, kanë paraqitur mbrojtjen e tyre në Gjykatën Themelore në Prishtinë.