Postet nga: KSHC

Konkursi për pranimin e studentëve në UP u hap vetëm për 12 fakultete, prorektorja tregon arsyet

Maturantët që duan të aplikojnë për të studiuar në Fakultetin e Arteve dhe në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë në Universitetin e Prishtinës duhet të presin ...

Fakultetit të Edukimit të UP-së i akreditohet programi i përbashkët me universitetet e Talinit, Varshavës e Lubjanës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka konfirmuar se programi “Master për Inovacion dhe Cilësi në Edukim” i Fakultetit të Edukimit është akredituar nga Agjencia e Kosovë...

Kuvendi i Kosovës i votoi anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës të datës 14.02.2024 është votuar emërimi i tre anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ...

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi dështon ta kalojë propozimin për tre anëtarët vendorë të KSHC-së

Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës ka dështuar ta kalojë propozimin për tre anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KSHC).

Komisioni për Arsim kalon propozimin për tre anëtarët vendorë të KSHC-së

Sot Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport ka bërë shqyrtimin e propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për ratifikimin e tre anëtarë...

Qeveria miraton propozimin e tre anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Kabineti qeveritar ka miratuar propozim vendimin për t’i propozuar Kuvendit të Kosovës, votimin e tre anëtarëve vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë ...

Komisioni vlerësues finalizon raportin për rekomandim për anëtarë të KSHC-së

Komisioni vlerësues për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për Akreditim sot ka finalizuar raportin me emrat e ...

MAShTI anulon konkursin për anëtarë të KShC-së

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit do të rishpall konkursin për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC).