Postet nga: Komisioni i Pavarur i Mediave

AGK: Kuvendi të përmirësojë Projektligjin për KPM-në pas qortimit nga Këshilli i Europës

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka kërkuar nga Kuvendi i Kosovës të përmirësojë Projektligjin për KPM-në pas opinionit ligjor të Këshillit të ...

Raporti i Freedom House, AGK: Qeveria në fushatë kundër gazetarëve, me përpjekje për politizim të KPM-së

Në raportin e Freedom House për lirinë e medias ndër tjera është trajtuar edhe çështja e Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), dhe e Projektligjit të KPM-së.

Gjobiten Radio Klan Kosova në Prishtinë dhe ajo në Deçan, anëtarja e KPM-së kërkon kallëzim penal

Komisioni i Pavarur për Media ka shqiptuar gjobë ndaj Radio Klan Kosovës asaj në Prishtinë dhe në Deçan për shkak se është konstatuar se kanë bë...

Mehmeti: Janë mbi 700 mijë euro borxhe ndaj KPM-së

Kryetari i bordit të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Jeton Mehmeti, ka thënë se janë 720 mijë euro borxhe të akumuluara nga institucionet që kanë marrëdhënie kontraktuale ...

Dështon zgjedhja e kryeshefit të Komisionit të Pavarur të Mediave

Ka dështuar zgjedhja e kryeshefit ekzekutiv të Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM) në mbledhjen e datës 19.03.2024.

Futet në agjendën e KPM-së diskutimi për letrën e Premier Ligës për të drejtat e transmetimit në Kosovë

Komisioni i Pavarur për Media (KPM) në mbledhjen që po mbahet më 19.03.2024, ka përfshirë si pikë të rendit të ditës, letrën e dërguar nga liga ...

Ish-kryeshefi KPM-së, Luan Latifi, shpallet fajtor për ryshfet nga Gjykata e Prishtinës

Ish-kryeshefi i Komisionit të Pavarur të Mediave, Luan Latifi, është gjetur fajtor nga Gjykata e Prishtinës në seancën e së martës, 13.02.2024, për veprën penale të ...

KPM rikthen kanalet e “Arena” që shfaqën mesazhe mbështetëse për terroristët e vrarë më 24 shtator në Banjskë

Komisoni i Pavarur i Mediave (KPM) në mbledhjen e sotme ka shfuqizuar vendimin e tij  të marrë më 3 tetor të vitit 2023, përmes të cilit kishte pezulluar kanalet sportive të “...