Postet nga: Kuvendi

Më 12 gusht, seanca e fundit parlamentare për këtë sesion

Kuvendi i Kosovës, do të shkojë në pushim, ndërsa zgjedhja e bordeve të institucioneve llogaridhënëse ndaj legjislativit, mbetet të bëhet në sesionin vjeshtor. Në mesin ...

Kuvendi zgjedh bordin e ri të AKP-së

Me 60 vota për dhe 1 abstenim Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur bordin e ri të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Nuk u miratua rezoluta për marrëveshjen e Uashingtonit, reagon Skender Hyseni

Ish-koordinatori shtetëror për dialog me Serbinë, Skender Hyseni, ka reaguar pas mosvotimit të rezolutës së zbatimin e marrëveshjes së arritur më 4 shtator 2020 në Shtëpinë e ...

Kalon projektligji për mbeturinat nga industritë nxjerrëse të mineraleve

Projektligji për mbeturinat nga industritë nxjerrëse të mineraleve është votuar në parim nga deputetët me 74 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Rexha i VV-së: Në disa raste ka zjarrvënie të qëllimshme

 

Rekomandohet shkarkimi i gjyqtarit Driton Muharremi

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme sot.

Kuvendi sot mban dy seanca

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot në orën 11:00 në seancë plenare, për të votuar pikat e mbetura nga seancat e kaluara, ndërsa më pas do ...

Eman Rrahmani: Qeverisja në komunën e Prishtinës në 4 vitet e fundit me raki e meze