Postet nga: Kuvendi i Kosovës

Përsëritet raundi i parë i votimit për zgjedhjen e presidentit

Zgjedhja e Vjosa Omanit si presidente e vendit në raundin e parë do të përsëritet ku ajo dhe kundërkandidati Bejta nuk kanë marrë votat e mjaftueshme.

Seanca për votimin e presidentit pritet të mbahet sot në ora 18:00

Legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovës sot, në ora 18:00 pritet të votoj shefin e ri të vendit.

Dështon shqyrtimi i Projektligjit për Zgjedhjet në procedurë të përshpejtuar

Projektligji për Zgjedhjet nuk ka arritur të shqyrtohet fare, pasi ai nuk ka marrë votat e nevojshme prej 2/3 për t'u futur në trajtim në Kuvendin e Kosovës, ...

Fillon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës

Para pak minutave ka filluar seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës.

Mblidhet Komisioni për Legjislacion për të diskutuar rreth Ligjit për Zgjedhjet

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, është mbledhur në Kuvendin e Kosovës para pak minutave.

Kuvendi kërkon mendimin e Qeverisë për ndryshimin e Ligjit për Zgjedhje

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që ta procedoj projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme për mendim në Qeverinë e Kosovë...

Kuvendi miratoi përbërjen e 14 komisioneve parlamentare

Kuvendi i Kosovës në seancën e sotme e ka miratuar formimin e komisioneve parlamentare.

Betohen deputetët e zëvendësuar në Kuvendin e Kosovës

 Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës janë betuar deputetët e rinj të cilët janë zëvendësuar nga kolegët e tyre që s’...