Postet nga: kujtim zarari

Vdes edhe një mjek i infektuar me COVID-19

Mjeku familjar nga Gjakova, Kujtim Zarari, ka vdekur në moshën 51 vjeçare si pasojë e infektimit me COVID-19.

Gjyqtarët në trajnim, dështon seanca për rrahje në Gjakovë

Gjykimi ndaj Musë Gjergjajt, i akuzuar për shkaktim të lëndimeve trupore ndaj Kujtim Zararit, është shtyrë për datën 22 tetor.

Gjakovë, gjykimi për rrahjen shkaku i një konkursi

Gjykimi i Musë Gjergjajt, i akuzuar për shkaktim të lëndimeve trupore ndaj Kujtim Zararit, është shtyrë me kërkesën e të akuzuarit.

Gjykata vendosi për drejtorin e akuzuar të QKMF-së së Gjakovës

Kujtim Zarari i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, lirohet nga akuza për shkak të mungesës së provave.

Rigjykimi i Kujtim Zararit, dëshmuan kolgët e tij të QKMF-së

Në seancën e parë të rigjykimit të drejtorit të QKMF-së Kujtim Zarari, dëshmuan anëtarët e Këshillit të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare të ...

Rihapet gjykimi ndaj Kujtim Zararit i dyshuar për 'zarar' ndaj Musa Gjergajt

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarit Kujtim Zarari, sot ishte e planifikuar të bëhej shpallja a aktgjykimit, mirëpo pikërisht sot ...

Gjykimi i Kujtim Zararit, i akuzuar për 'zararin' ndaj Musa Gjergjajt

Në gjykimin e drejtorit të QKMF-së në Gjakovë, Kujtim Zarari, dëshmuan dëshmitarët Yllzim Dyla, Violeta Xërxa-Thaqi, Basri Komoni dhe Minire Bakija.

Lirohet nga aktakuza drejtori i QKMF-së në Gjakovë

Gjykata e Gjakovës ka hedhur aktakuzën e Prokurorisë ndaj Kujtim Zararit, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë dhe ka pushuar procedurën penale ...