Postet nga: agron matjani

Aktakuzë kundër ish-prokurorit Agron Matjani

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën e Prishtinës në Departamentin Special, kundër të pandehurit Agron Matjani, për shkak ...

KPK shkarkoi prokurorin e krimeve të rënda Agron Matjani

Këshilli Prokurorial i Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka vendosur t’i propozojë Presidentit të vendit shkarkimin e Prokurorit Agron Matjani.

Pas raportimit në KALLXO.com suspendohet prokurori Agron Matjani

Prokuroi i krimeve të rënda në Prokurorinë e Gjakovës, Agron Matjani është suspenduar nga detyra, pasi i njëjti dyshohet se ka kërcënuar kunatën (Bashkë...

Rihapet gjykimi ndaj Kujtim Zararit i dyshuar për 'zarar' ndaj Musa Gjergajt

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarit Kujtim Zarari, sot ishte e planifikuar të bëhej shpallja a aktgjykimit, mirëpo pikërisht sot ...

Tre dëshmitarë në gjykimin për mantelat e spitalit të Gjakovës

Në gjykimin ndaj tetë të akuzuarve për manipulim me tenderin për mantelat e spitalit sot para gjykatës së Gjakovës dëshmuan dëshmitarët Samir Kaqi, ...

Gjakovë - Fshehu drogën në të brendshme: E kisha për përdorim personal

Leon Elezi, i akuzuar për blerje dhe shitje të substancave narkotike, nuk e ka pranuar veprën penale para Gjykatës së Gjakovës.

Gjykimi i Kujtim Zararit, i akuzuar për 'zararin' ndaj Musa Gjergjajt

Në gjykimin e drejtorit të QKMF-së në Gjakovë, Kujtim Zarari, dëshmuan dëshmitarët Yllzim Dyla, Violeta Xërxa-Thaqi, Basri Komoni dhe Minire Bakija.

I vjen fundi gjykimit për grabitje në pompë të benzinës në Gjakovë

Në gjykimin për grabitje ndaj të akuzuarve Fatlind Ukëhaxhaj dhe Suad Puzo, sot u tha fjala përfundimtare e palëve në procedurë.