Postet nga: Kujtim Kerveshi

Ish-drejtori i Administratës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, edhe në rigjykim deklarohet i pafajshëm

Një vit pas vendimit lirues për të, ish-drejtori i Administratës së Komunës së Prizrenit, Nijazi Kryeziu, është ulur sërish në bankën e të akuzuarve pë...

Beteja gjyqësore 8-vjeçare për kthimin në vendin e punës

Albana Morina-Xharra tash e 8 vite përmes padisë po kërkon kthimin në vendin e punës në bankën ProCredit dhe kompensimin e pagave.

Kryetari i Klinës nuk vjen në gjykatë, dështon seanca ndaj tij

Për shkak të mungesës së kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj, ka dështuar të mbahet gjykimi ku ai po akuzohet nga prokuroria për rastin e punë...

Dosja për doganierin e akuzuar për ryshfet

Në mungesë të prokurorit, ka dështuar të filloj procesi gjyqësor ndaj zyrtarit doganor Veton Turjaka, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe ...

Kryetari i Klinës thotë se nuk ishte në dijeni se vajza e tij ka aplikuar për pozitën e mjekes në QKMF

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj, ka thënë se nuk ka qenë në dijeni se vajza e tij ka aplikuar për mjeke në QKMF-në e ...

VIDEO: Krimet e luftës në Pejë, 12 vjet burgim për Zoran Gjokiqin

Gjykata e Prishtinës ka shpallur aktgjykimin në rastin e Zoran Gjokiqit, i akuzuar për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen “...

Prokuroria, kërkon të dënohet i akuzuari për krime lufte, Zoran Gjokiq

Në gjykimin ndaj Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është dhënë fjala përfundimtare.

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dënohet për punësimin e vajzës së tij

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor për konflikt interesi kryetarin e Klinës, Zenun Elezaj dhe e ka dënuar me 4 mijë euro gjobë.