Postet nga: Kufi

Rama: Pushimet e para pa kufi mes Shqipërisë dhe Kosovës... kështu tash e tutje, përvit e për krejt vitin

Qytetarët e dy shteteve, Kosovës dhe Shqipërisë, tashmë kanë filluar të lëvizin pa ndonjë pengesë në pikë-kalimet kufitare.

Arrestohet një shtetas i Serbisë i dyshuar për krime lufte

Në pikë-kalimin kufitar në Jarinje të mërkurën është arrestuar një serb i dyshuar për krime lufte.

“Migrimi i parregullt” kap dy të dyshuar që po kontrabandonin pesë emigrant

Policia e Kosovës, njësitet e Drejtorisë Rajonale të Policisë Kufitare ”Perëndimi” në Gjakovë, kanë kapur dy të dyshuar të cilët po tentonin t’i fusnin në ...

Deri në shtatë orë pritjet për të dal nga Kosova në pikën kufitare në Merdare

Në pikën kufitare Merdare, kolonat në dalje nga Kosova shkojnë deri  në 3.5 kilometra dhe qytetarët po përballen me pritje të gjatë deri në shtatë orë, njofton Qendra ...

Më shumë se një orë pritje në secilën pikë kufitare të Kosovës

Në tri pika kufitare, po pritet më shumë se një orë për të dalur nga Kosova.

Kolona mbi një kilometër dhe pritje mbi tre orë në Merdarë

Qytetarët që janë duke përdorur pikën kufitare të kalimit në Merdarë për të dalë nga vendi, janë duke pritur më shumë se 3 orë.

Fluksi i qytetarëve në pikën kufitare në Merdare shkakton kolona

Deri në një orë po presin qytetarët e Kosovës për të dalë nga vendi në pikën kufitare në Merdare. Sipas të dhënave të publikuara nga ...

Vazhdojnë pritjet e gjata të mërgimtarëve në Merdarë