Postet nga: kriptovaluta

Policia jep detaje për aksionin e sotëm në Mitrovicën e Veriut - FOTO

Policia në Mitrovicën e Jugut ka zhvilluar një aksion për tre persona të dyshuar për rastin e ndodhur më datë 20 shkurt ku dyshohej për veprat ‘Shkaktim ...

Aksion i Policisë në Mitrovicën veriore

Në orët e hershme të mëngjesit një aksion policor ështe zhvilluar në zonën e Mitrovicës veriore.

A do të taksohen ndonjëherë kriptovalutat – disa shtete të ShBA-së kanë dhënë propozimet e tyre

Për kohën e kaluar, qeveria federale amerikane dhe disa shtete po eksplorojnë mundësinë e rregullimit të kriptomonedhës. Kjo e fundit po merr vëmendje të madhe ...

Vlera e Bitcoin-it bie pothuajse 50% që nga nëntori

Bitcoin ka humbur pothuajse gjysmën e vlerës së tij që nga nëntori, me çmimet e kriptovalutave që vazhdojnë të bien ndërsa ekonomitë e mëdha kë...

Rënie e madhe e çmimeve të kriptomonedhave: Bitcoin me vlerën më të ulët në gjashtë muajt e fundit

Bitcoin ka rënë në vlerën prej 34 mijë dollarëve amerikanë, që është çmimi më i ulët në gjashtë muajt e fundit.

A mund të sekuestrohen pajisjet për prodhimin e kriptovalutave?

Sekuestrimi i pajisjeve të cilat prodhojnë monedha virtuale në Kosovë ka ngjallur debat rreth ligjshmërisë së marrjes së përkohshme të pajisjeve, të cilat hasen duke prodhuar kriptovaluta në ...

Dogana tregon se cilat kartela grafike mund të konfiskohen 

Në Kosovë, prej vitit 2015 ka nisur prodhimi i monedhave digjitale. Që nga ajo kohë deri më tani vlera e pajisjeve që prodhojnë kriptovaluta ka arritur të kalojë 20 milionë euro.

Sekuestrohen 16 kartela grafike dhe 3 aparate për prodhimin e kriptovalutave në Fushë-Kosovë

Policia në bashkëpunim me KEDS dhe zyrtarët e Doganës kanë gjetur dhe sekuestruar 3 aparate për prodhim të kriptovalutave dhe 16 kartela grafike në Fushë-Kosovë.