Postet nga: kriptovaluta

Konfiskohen 272 paisje për prodhim të kriptovalutave, arrestohet një person (FOTO)

Policia e Kosovës më kërkesë të Doganës ka organizuar një aksion ku janë konfiskuar 272 paisje për prodhim të kriptovalutave dhe është arrestuar një person.

Prodhuesit e kriptovalutave: Qeveria po na detyron t’i shesim

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për ndalimin e prodhimit të kriptovalutave, ka bërë që disa qytetarë të fillojnë t’i shesin pajisjet e tyre, nga të cilat ...

Qeveria ndalon prodhimin e kriptovalutave

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të anuloj veprimtarinë e prodhimit të kriptovalutave për shkak të gjendjes emergjente të energjisë në të cilën është vendi ynë.

Banesa në shitje... me kriptovaluta

Nga pagesa e kafesë deri te blerja e banesave, qytetarët në Kosovë, në disa kompani, mund të përdorin kriptovaluta, apo, siç njihen ndryshe, para digjitale.

ATK: Këto janë tatimet nga të ardhurat e realizuara nga kriptovalutat

Administrata Tatimore e Kosovës, ka njoftuar personat fizik jo afarist, personat fizik afarist dhe personat juridik se të ardhurat e gjeneruara nga kriptovalutat, si të ardhura të ligjshme apo ...

Rregullat për kriptomonedhat, pas miratimit të ligjit bëhen gati rregulloret për funksionimin e tregut edhe në Shqipëri

Shqipëria ka rregulluar me ligj tregun e kriptomonedhave. Autoriteti Mbikëqyrjes Financiare dhe AKSHI do jenë dy institucionet përgjegjëse të cilat do të bëjnë monitorimin e ...

Ia vjedhin 20 makina për prodhim të valutave

Një qytetar ka raportuar në Polici se persona të panjohur ia kanë vjedhur nga objekti përcjellës i shtëpisë 20 makina për prodhimin e valutave dhe 120 kartela grafike.

Kina ndalon të gjitha transaksionet me kriptovaluta

Banka Qendrore e Kinës ka njoftuar se të gjitha transaksionet e kriptovalutave janë të paligjshme. Vendimi i autoriteteve ndalon në mënyrë efektive monedhat digjitale, përfshirë Bitcoin.