I hakohet llogaria, i vidhen kriptovaluta në vlerë mbi 3 mijë dollarë

Një person ka raportuar se i është hakuar llogaria dhe nga llogaria e tij janë transferuar 2.53 etherium në një llogari tjetër.

Vlera e tyre është 3854.84 dollarë amerikanë.

Policia ka bërë me dije se për rastin është informuar edhe prokurori dhe se rasti nën hetime.