Postet nga: kriptovaluta

Vlera e Bitcoin-it bie pothuajse 50% që nga nëntori

Bitcoin ka humbur pothuajse gjysmën e vlerës së tij që nga nëntori, me çmimet e kriptovalutave që vazhdojnë të bien ndërsa ekonomitë e mëdha kë...

Rënie e madhe e çmimeve të kriptomonedhave: Bitcoin me vlerën më të ulët në gjashtë muajt e fundit

Bitcoin ka rënë në vlerën prej 34 mijë dollarëve amerikanë, që është çmimi më i ulët në gjashtë muajt e fundit.

A mund të sekuestrohen pajisjet për prodhimin e kriptovalutave?

Sekuestrimi i pajisjeve të cilat prodhojnë monedha virtuale në Kosovë ka ngjallur debat rreth ligjshmërisë së marrjes së përkohshme të pajisjeve, të cilat hasen duke prodhuar kriptovaluta në ...

Dogana tregon se cilat kartela grafike mund të konfiskohen 

Në Kosovë, prej vitit 2015 ka nisur prodhimi i monedhave digjitale. Që nga ajo kohë deri më tani vlera e pajisjeve që prodhojnë kriptovaluta ka arritur të kalojë 20 milionë euro.

Sekuestrohen 16 kartela grafike dhe 3 aparate për prodhimin e kriptovalutave në Fushë-Kosovë

Policia në bashkëpunim me KEDS dhe zyrtarët e Doganës kanë gjetur dhe sekuestruar 3 aparate për prodhim të kriptovalutave dhe 16 kartela grafike në Fushë-Kosovë.

Mbi 20 milionë euro vlera e pajisjeve të importuara për prodhimin e kryptovalutave

Një vendim i Ministrisë së Ekonomisë në fillim të këtij viti ndaloi prodhimin e përkohshëm të kriptovalutave në Kosovë.

A mund të prodhohen kriptovalutat me rrymë nga gjeneratorët privatë?

Në fund të vitit të kaluar, Kosova, si disa vende të rajonit, shpalli gjendje emergjente të energjetikës. E në fillim të këtij viti, Ministria e Ekonomisë nxori një ...

Gashi: Në veri të vendit nuk është ndalur prodhimi i kriptovalutave

Në pjesën veriore të Kosovës, zonë ku qytetarët nuk paguajnë për shërbimet e energjisë elektrike, shteti ende nuk ka arritur ta shtrijë plotësisht pushtetin.