Postet nga: krime lufte

Gjykimi për krime lufte në Ferizaj: Dëshmitari identifikon të akuzuarin, thotë se ai ishte në oborr kur u përzunë nga shtëpitë

Në gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj të akuzuarve Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj për krime lufte ndaj popullatës civile në vitin 1999 në fshatin Nerodime ...

Thaçi edhe sot pritet të intervistohet në Hagë

Intervistimi i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Hagë, do të vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme.

Sëmuret gjyqtari, dështon seanca për krime lufte në Ferizaj

Zlatan Krstiq dhe Destan Shabanaj, dy të akuzuar për një rast të krimeve të luftës në rajonin e Ferizajt, ka qenë e paraparë të dalin sot para gjykatë...

Krimet e luftës - I akuzuari Zoran Gjokiq ballafaqohet me deklaratat e dëshmitarëve

Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në lagjen Kristal të Pejës, është ballafaquar sot në Gjykatë me deklaratat e dë...

Fundi i gjykimit për krime lufte në Krushë të Vogël

 

Gjykimi për krime lufte, Supremja gjeti shkelje në aktgjykimin lirues ndaj Millorad Zajiqit

 

Apeli lë në paraburgim të akuzuarin për krime lufte

 

Arrestohet në Hungari i dyshuari për dhunim gjatë luftës në Kosovë

Gjykata komunale në Budapest ka urdhëruar të martën paraburgimin për një shtetas serb të dyshuar për krime lufte të kryera ndaj civilëve gjatë luftës ...