Postet nga: krime lufte

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Ajeti tregon se kur e ka takuar Mustafën

Muhamet Ajeti, dëshmitari i trembëdhjetë i mbrojtjes sot ka filluar dëshminë e tij në gjykimin ndaj Salih Mustafës para Dhomave të Specializuara të Hagës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Selatin Krasniqi përfundon dëshminë e tij

Selatin Krasniqi dëshmitar i dymbëdhjetë i mbrojtjes para Dhomave të Specializuara ka përfunduar dëshminë e tij në procesin gjyqësor ndaj Salih Mustafës.

Dëshmitari Halimi: Kam dëgjuar për ‘Calin’ por nuk e kam njohur

Musli Halimi në gjykimin ndaj Salih Mustafës ka deklaruar se gjatë luftës kishte dëgjuar për emrin “Cali” por ka mohuar të ketë pasur ndonjë kontakt me ...

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Halimi rrëfen për qendrën stërvitore të UÇK-së në Zllash

Dëshmitari i njëmbëdhjetë Musli Halimi po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara të Hagës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari rrëfen për plagosjen e Nuredin Ibishit e Kapllan Parduzit

Ish-pjesëtari i UÇK-së Shaqir Rrahimi po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara të Hagës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, 'Komandant Leka' rrëfen për BIA-n dhe Policinë Ushtarake

Dëshmitari i nëntë i mbrojtjes, Nuredin Ibishi i cili po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës, ka rryer për formimin e BIA-s dhe veprimtarinë e ...

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, ‘Komandant Leka’ rrëfen për formimin e brigadave në Zonën Operative të Llapit

 

Çfarë u thuhet dhe çfarë kanë dëgjuar qytetarët rusë për mizoritë në Bucha

Ditë më parë, krime dhe mizori të shumta kanë ndodhur në qytetin ukrainas të Bucha ku forcat ruse pas tërheqjes kanë lënë pas civilë ukrainasë të vrarë në...