Postet nga: kosovare kelmendi

Dëshmitari rrëfen për vrasjet me pagesë në Gjakovë

Procesi gjyqësor në rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit, për të cilën pretendohet se në Zvicër u paguan paratë, ka vazhduar me paraqitjen e dëshmitarë...

Pejë: I akuzuari për vrasje lëvizet me antiplumb

Gardianëve u është dashur t'i veshin antiplumb Gjon Pnishit, i akuzuar për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Gjykatës i zhduket adresa e Adelina Ismailit, dështon seanca e Enver Sekiraqës

Gjykata e Prishtinë nuk ka arritur ta gjejë vendndodhjen e këngëtares Adelina Ismaili.

Rigjykimi i Kqirajve për fajde, prokurorja kërkon dënimin e dëshmitarit

Me tensione, vërejtje e kundërshtime të shumta është përshkuar seanca e sotme e rigjykimit për fajde të grupit të Tunë Kqirës në Gjykatën e ...

Prokurorja kërkon ekspert financiar në gjykimin e ish-zyrtarit tatimor dhe kontabilistit

Prokurorja kërkoi sot që të thirret eksperti financiar për të ndihmuar në qartësimin e situatës në gjykimin për keqpërdorim të detyrës ku të ...

Vrasja e Nuredin Kastratit, dëshmon djali i të akuzuarit Tasim Zhunqi

Ejup Zhuniqi, djali i të akuzuarit Tasim Zhunqi, ka dhënë dëshminë e tij në Gjykatë para kryetarit të trupit gjykues Nikollë Komani, për problemet mes dy familjeve.

Dëshmitari rrëfen si ia vranë vëllanë para syve

Blerim Kastrati ka dëshmuar sot në Gjykatën e Gjakovës për vrasjen e vëllait të tij, Nuredinit, krim për të cilin akuzohen Tasim dhe Nasip ...

Eksperti: Vdekja e Hajrizit do Ndodhte edhe Sikur të Mos Digjej

Në gjykimin e njohur si “Çekiçi” për vrasjen e Naim Hajrizit u dëgjua eksperti i mjekësisë ligjore, Arsim Gërxhaliu, si dhe eksperti i ADN- së, ...