Postet nga: kosovare kelmendi

Dënim me burg për të akuzuarin për tentimvrasje në Graçanicë

Gjykata e Prishtinës e shpalli sot fajtor Ylli Ademin për tentim vrasjen në Kishnicë të Graçanicës.

Përfundoi gjykimi për tentim vrasje në fshatin Kishnicë të Graçanicës

Sot është mbajtur seanca e fundit për gjykimin ndaj Yll Ademit, i akuzuar për  tentim vrasjen e  Vehid Gashit më 21 gusht të vitit 2015, në fshatin Kishnicë të Graç...

Vajza e Nekibe e Bajram Kelmendit kërkon nga LDK të mos e rrëzojë qeverinë

E bija e Bajram dhe Nekibe Kelmendit, avokatja Kosovare Kelmendi, u ka kërkuar deputeteve të Kosovës që të mos e votojnë rrëzimin e Qeverisë në seancën ...

Ekspertët psikiatrik flasin në Gjykatë pse u tërhoqën nga vlerësimi psikiatrik i Durim Lushajt

 

I akuzuari për kontrabandim me shtetasit e Turqisë deklarohet për fajësinë

Shevki Kayslerli, i akuzuar për kontrabandim me migrantë, ka dalë sërish para Gjykatës për t`u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë që rëndon ndaj ...

Prokurori jashtë vendit, shtyhet seanca gjyqësore e Granit Elshanit

 

Dosja e Prokurorisë për të akuzuarin për kontrabandë me migrantë

Seanca gjyqësore ndaj Shevki Kayslerli, i cili nga Prokuroria akuzohet për kontrabandë me migrantë, ka dështuar të mbahet në Gjykatën e Ferizajt.

Gjykimi për kontrabandim me emigrantë, të akuzuarit e pranojnë fajësinë

Tetë të akuzuarit për kontrabandim me migrantë: Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulëzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi, e kanë pranuar fajë...