Postet nga: kosovare kelmendi

Shtyhet seanca për rastin e njohur si “Çekiçi”

Prokuroria akuzon, Gëzim Retkocerin, për vrasjen e Naim Hajrizit. Në seancën e sotme prokurorja e rastit Fikrije Zejnullahu, tha se mbetet pranë fjalës hyrëse të ...

Reagon ndaj të akuzuarit vëllai i të vrarit në rastin Çekiçi “Betohem, ky e ka mbytë”

Halim Hajrizi, vëllai i Naim Hajrizit, për vrasjen e të cilit akuzohet Gëzim Retkoceri, ka reaguar sot në Gjykatën e Prishtinës.

Në gjykimin e Enver Sekiraqës dëshmojnë familjarët e policit të vrarë Triumf Riza

Enver Sekiraqa, i cili akuzohet për shtytjen e Arben Berishës për vrasjen e policit Triumf Riza, sot është ulur përsëri në bankën e të ...

Avokatja e Enver Sekiraqës paralajmëron padi për shpifje për Shefqet Rizën

Në seancën e mbajtur ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytjen e Arben Berishës për ta vrarë policin Triumf Riza, babai i të ndjerit, Shefqet ...

Pamjet kur Gjykata e Pejës rihap çështjen e Granit Elshanit

Gjykata e Pejës sot është pritur që të marrë vendim kundër Granit Elshanit për njërën prej ngjarjeve me të bujshme të qytetit.

Përfundon gjykimi i Granit Elshanit, të hënën gjykata shpall vendimin

Gjykata e Pejës sot ka përfunduar procesin gjyqësor për ngjarjet që tronditën Pejën në natën e festës së vitit të ri në ...

Rrëfimi i Granit Elshanit për ngjarjet që tronditën Pejën

Procesit gjyqësor për një ndër ngjarjet me të bujshme mes familjeve Elshani e Kelmendi, është duke i ardhur fundi.

Konflikti mes familjeve Elshani dhe Kelmendi, nesër deklarohet në gjykatë Granit Elshani  

Procesit gjyqësor për një ndër ngjarjet me të bujshme në qytetin e Pejës, është duke i ardhur fundi.