Postet nga: durim lushaj

Durim Lushaj pranon se ka kryer vrasjen e dyfishtë në Shaptej: Nuk e bëra me dashje

Durim Lushaj i akuzuar për vrasjen e dyfishtë të Rexhep dhe Burim Ramajt në fshatin Shaptej të Deçanit, ka pranuar se ka kryer vrasjen, porse ka thënë ...

Rrëfimi i dëshmitarit për vrasjen e dy vëllezërve Ramaj në Deçan

 

Vrasja e dy vëllezërve në Deçan, Gjykata e refuzon pranimin e fajësisë nga i akuzuari

Në rigjykimin për vrasjen e Rexhep dhe Burim Ramajt, për çka po akuzohen babë e bir, Sali e Durim Lushaj, Gjykata e ka refuzuar pranimin e fajësisë ...

Arrestimi i gjykatësit e kthen në ‘zero’ gjykimin për vrasjen në Deçan

Ka filluar rishtazi shqyrtimi gjyqësor kundër Salih e Durim Lushajt, të akuzuar për vrasjen e bashkëfshatarëve të tyre Rexhep e Burim Ramaj në Shaptej të ...

Ekspertët e Raportit Psikiatrik Dëshmojnë në Gjykimin për Vrasjen e Dyfishtë

Dy ekspertët që kryen ekzaminimin psikiatrik të të akuzuarit Durim Lushaj kanë dëshmuar sot në gjykimin për vrasjen e dy vëllezërve Rexhep e Burim Ramaj ...

Prokurorja Kundërshton Ekzaminimin Psikiatrik të Durim Lushajt

Në gjykimin e Salih e Durim Lushajt, të akuzuarve për vrasjen e bashkëfshatarëve të tyre Rexhep e Burim Ramaj më 25 gusht 2016 në Shaptej të Deçanit, prokurorja ...

Nuk Hapen Video-Incizimet e Momentit të Vrasjes së Dyfishtë

CD-të me video-incizimet e kamerave të vendit të ngjarjes ku ndodhi vrasja e dy vëllezërve Ramaj vjet në Shaptej të Deçanit, me gjithë përpjekjet e vazhdueshme ...

Bashkëfshatari Flet për Momentin Kur u Vranë Dy Vëllezërit Ramaj

Në gjykimin për vrasjen e vëllezërve Rexhep e Burim Ramaj nga Shapteji i Deçanit, për të cilat vrasje akuzohen babë e bir, Salih e Durim ...