Postet nga: kontrabandim me migrantë

Arrestohet një burrë pasi u kap duke transportuar migrantë nga Sudani e Siria

Një burrë është arrestuar këtë të martë pasi në Stacionin Policor për Mbikëqyrje të Kufirit (SPMK) në Gjilan ai u kap duke i transportuar shtatë migrantë.

14 të arrestuar në tri raste të ndara

14 persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës në tri raste të ndara, në rajonin e Mitrovicës së Veriut dhe në rajonin e Prishtinës.

Nuk e pranojnë fajësinë të akuzuarit për kontrabandim me migrantë

Në bankën e të akuzuarve sot janë ulur Blerim Berisha, Berat Syla dhe Xhelal Krasniqi nën dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprat penale kontrabandim me migrantë ...

Gjykimi ndaj të akuzuarve për kontrabandim me migrantë

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve për kontrabandim me migrantë dhe krim të organizuar, Sadat Murati, Albert Bulliqi, Abdyl Kastrati, Haki Maloku, Bashkim Hasani, Denis Sadrijaj, Arife Saraqi- Loxha, ...

Tentoi të dërgonte ilegalisht një person në Austri, ndalohet një i dyshuar

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka ndaluar një person i cili ka tentuar të kontrabandojë një person duke tentuar t’ia sigurojë hyrjen pa vizë në Austri duke ...

Vërmicë, ndalohet një personi pasi tentoi të kontrabandojë pesë persona

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka ndaluar një person pasi i njëjti ka tentuar të kontrabandojë pesë persona, katër nga ta të mitur. Rasti ka ndodhur ...

Gjakovë, dënim me burg dhe gjobë për kontrabandim me migrantë

Gjykata e Gjakovës, përkatësisht gjykatësi Drilon Haraçia, ka shqiptuar dënim me burgim prej 1 viti dhe gjobë në shumë prej 3 mijë euro ndaj Demë Sefajt, ...

Transportonin persona nga Siria, ndalohen nga Policia e Kosovës

Policia e Kosovës ka hasur në kontrabandim me migrantë, në magjistralen Pejë-Prishtinë, të enjten rreth orës 00:33.