Postet nga: Fatmir Krasniqi

Aksidenti në Prizren, i akuzuari dënohet me burg, gjyqtari ia zëvendëson dënimin me gjobë 1,600 euro

Gjykata e Prizrenit e ka shpallur fajtor Xhemajl Zhurin, i akuzuar për aksidentin e trafikut që ka ndodhur më 21 dhjetor 2023 në Prizren.

Ish-inspektori i ndërtimit në Prizren deklarohet për fajësinë për mos rrënim të ndërtimit pa leje

Ish-inspektori ndërtimit në Prizren, Nexhmedin Musliu në rigjykim është deklaruar i pafajshëm rreth akuzës për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Akuzohet se bëri prodhimin e dokumenteve të falsifikuara të vendeve të ndryshme, gjykata jep dënimin

Fatmir Krasniqi u shpall fajtor nga Gjykata e Prishtinës për kontrabandim me migrantë dhe armëmbajtje pa leje dhe u dënua me 3 vjet e gjysmë burgim e 20 ...

Procesi gjyqësor për të akuzuarin për kontrabandim me migrantë po shkon drejt fundit

Fatmir Krasniqi edhe një herë tjerë u përball me akuzat të cilat prokuroria i’a vë në barrë.

Nuk e pranon fajësinë i akuzuari për kontrabandim me migrantë

Në Gjykatën e Prishtinës të martën u mbajt seanca e shqyrtimit gjyqësor në procedurën kundër të pandehurit Fatmir Krasniqi i cili akuzohet për ...

Lëndimi i punëtorit në Prizren, arrest shtëpiak për njërin prej pronarëve

Gjykata e Prizrenit i ka caktuar masën e arrestit shtëpiak S.A., njërit prej pronarëve të biznesit, në të cilin u lëndua një punëtor ...

Akuzohet se mori ryshfet 30 euro dhe 50 centë, Prokuroria kërkon dënimin e ish-zyrtarit të Gjykatës

Zenel Hoxha, ish-referent i lartë për regjistrimin e lëndëve jokontestimore në Gjykatën Themelore të Pejës, po akuzohet nga Prokuroria se ka pranuar shumën prej 30.50 ...

I akuzuari për kontrabandim kërkon të mbrohet nga avokati i birit të tij