Postet nga: konfiskimi i patente shoferit

Shkeljet e rënda të rregullave të trafikut, u konfiskohen patentë shoferët 21 drejtuesve të automjeteve

Për shkelje të rregullave në komunikacion Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ua ka konfiskuar patentë shoferët 21 drejtuesve të automjeteve.

Dyshohej për pjesëmarrje në gara shpejtësie, këto janë masat ndaj shoferit që voziti 193 km/h

Policia e Kosovës ka gjobitur një person i cili dyshohet për pjesëmarrje në gara shpejtësie.

Ferizaj, në zonën 50 km/h voziti me shpejtësi 129 km/h, 300 euro gjobë, 3 pikë negative dhe i konfiskohet patentë shoferi

Policia e Kosovës ka njoftuar se një personit i është shqiptuar gjobë dhe i është konfiskuar patentë shoferi për tejkalim të shpejtësisë,

Në 24 orët e fundit Policia ua konfiskoi patentë shoferët 76 personave

Në 24 orët e fundit Policia e Kosovës ua ka konfiskuar patentë shoferët 76 drejtuesve të mjeteve për shkelje të ndryshme të rregullave në trafik.

Shkelje të rënda të rregullave të trafikut, u konfiskohen patentë shoferët 29 drejtuesve të automjeteve

Policia e Kosovës ka vazhduar aktivitetet në terren për të ofruar siguri për pjesëmarrësit në trafik.

Mbi 35 mijë shoferëve u është konfiskuar patentë shoferi

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Policia shqipton gjoba dhe masa mbrojtëse ndaj dy shoferëve për tejkalim të shpejtësisë në Ferizaj

Policia e rajonit të Ferizajt gjatë ditës ka shqiptuar gjoba dhe masa mbrojtëse ndaj dy shoferëve për tejkalim të shpejtësisë.

Inspektimi i IPK: Policia po vazhdon të konfiskojë patentë-shoferë pa zbatuar në disa raste rregullat dhe ligjin

Inspektorati Policor i Kosovës ka konstatuar pas një inspektimi disa mujorë se Policia e Kosovës më saktësisht zyrtarët policor po vazhdojnë të konfiskojnë patentë shoferë pa ...