Postet nga: komuna e ranillugut

Kërkesat e banorëve për qeverisjen e Ranillugut

Me mungesë të ujit të pijes, kanalizimit e infrastrukturës, banorët e Komunës së Ranillugut po kërkojnë përgjegjësi nga qeverisja lokale.

Ranillug: Policia konfiskon 9 krerë bagëti të kontrabanduara

Policia e Kosovës njofton se në fshatin Domarovc, të Komunës së Ranillugut, njësit policore gjatë kontrollit në një kamion që drejtohej nga një burrë i dyshuar i ...

Policia reagon pas lajmeve se në Ranillug janë konfiskuar targa të Serbisë

Policia e Rajonit të Gjilanit, ka reaguar pas disa shkrimeve nga disa gazeta serbe dhe kosovare se në Komunën e Ranillugut, janë duke u konfiskuar targa të veturave të ...

Policia zbulon arsenal armësh në Ranillug

Një sasi e madhe e armëve dhe mjeteve shpërthyese janë sekuestruar sot në një shtëpi në Komunën e Ranillugut.

Komuna që Refuzon Investitorin Shqiptar

Komuna që Refuzon Investitorin Shqiptar

Ishte viti 2013 kur Naim Demolli i kishte hyrë garës për të blerë mbi 33 hektarë tokë bujqësore në Komunën e Ranillugut nga Agjencia Kosovare e Privatizimit në ...

Dëbimi i Investitorëve

Dëbimi i Investitorëve

Hulumtimi i “Drejtësia në Kosovë” sjell faktet se si në këtë komunë nuk vlejnë vendimet e institucioneve qendrore, siç janë ato të Agjencionit Kosovare të Privatizimit.

Ranillugu (Mos)Zbatues i Ligjeve

Ranillugu ndodhet në lindje të Gjilanit. Dikur ishte pjesë e tij, por tash, Ranillugu është një komunë më vete për shkak të decentralizimit që filloi gati 10 vite më parë.

Komuna e ‘Pastrehë’, e Nisur nga Zero

Xhirimi i debatit në një nga sallat e komunës dhe jo në ndërtesën komunale solli edhe problemin e parë të kësaj komune.